Eladó családi ház Budapest II. ker, Hárshegy, 2 000 000 000 Ft

Leírás

Budapest, II. kerület kiemelt frekvenciájú területén, Hárshegyen elhelyezkedő közel 14. ezernm nagyságú, összközműves fejlesztési terület (telek). Utcafront közel 25 m hosszú, kiépített gépkocsi behajtóval rendelkezik. A telek 2 utcáról is behajtással rendelkezik a terület elején és végén.
A terület beépíthetősége 10%, a terepszínt felett, és 15% terepszint alatti beépítési paraméterekkel. Építési homlokzatmagasság a sík területen 7,5 m, a lankásabb részen 9m. (övezeti besorolás Lk-2/Sz2)
Virtuális hasznosítási terv rendelkezésre áll. Előzetes tervek szerint 6-8 villaépület vagy 26 lakásos (lakásonként kb 100 nm) villapark megépítése kivitelezhető. Természetesen ez csak egy lehetőség .
Közművek: víz, gáz, villany telken belül, kapacitás bővítésre, belső útépítésre kész tervek állnak rendelkezésre. A terepszint alatt 2052 nm parkoló, raktár, gépészeti tér építhető.
A telek utcafronti, felső részén egy XIX. sz. végén épült kétszintes műemlék villaépület áll, fás, bokros zöld területen.
A meglévő, védett villaépület jelen állapotában cca. 400 nm lakóterülettel rendelkezik, társasházi besorolással működött már az 1990-es évek végén és jelenleg is így van nyilvántartva. 3 különböző nagyságú lakást alakítottak ki, komplett közműellátottsággal (TV. és telefonhálózat is). A közel 200nm alapterületű padlásrész még külön pluszban beépíthető. A villaépület homlokzati struktúráját és védett arculati elemeit meg kell tartani a korszerűsítő felújítás esetében.
A villaépület külsőleg és lakások is relatíve jó állapotúak, csupán a jelen közízlésnek megfelelő felújítást ill. átalakítást igényelnek.
A villa és az őt körül övező villakert 3600 nm. területet foglal el. Az ősfás telek további, több mint 10.000 nm. területének 80%-a sík terület, a maradék enyhén lankás
Irányár: 2 Mrd HUF

Családi ház részletei

Ár: 2 000 000 000 Ft
Méret: 400 négyzetméter
Azonosító: 11416571
Cím: Hárshegyi út
Városrész: Hárshegy
Telek: 13944 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Összkomfort
Szintek száma: 2 szint + tetőtér
Bútorozott: Nem bútorozott
Egész szobák: 6
Nappalik: 3

Egyéb jellemzők

  • Beépíthető tetőtér
  • Csatorna
  • Kábel TV
  • Melléképület
  • Padlás
  • Parketta
  • Pince
  • Terasz

Térkép

Videók (1)